Verkstedet

Larsen Møbelverksted leverer møbeltapetserings tjenester på Østlandet og Vestlandet.

Henter og leverer etter avtale.

Verkstedet ble etablert i 1991 i Rakkestad etter at jeg hadde arbeidet i 13 år som møbeltapetserer ved Interfurn møbelfabrikk.

Interfurn produserte alle stoppmøbler som var designet av Alf Sture.
Denne produksjonen er i dag flyttet til Tonning møbelfabrikk i Stryn. Vi har fortsatt mye omtrekking av de klassiske stol modellene fra Alf Sture, samt Hødnebø og LK Hjelle med flere. Vi har oppdrag for blant annet A. Huseby, andre møbel og interiørbutikker og interiørarkitekter.

I tillegg utfører vi alle typer møbeltapetserer tjenester for private som stoler, sofaer, salonger, bil/bobil/campingvogn, båt, sengegavler, tekstiler og diverse som hagemøbler. 

Verkstedet er totalleverandør til det offentlige av møbeltapetserer tjenester for møterom og konferanserom/auditorium. Vi forhandler et stort utvalg av tekstiler, og kan tilby gode priser i forhold til det å kjøpe nye møbler. Møterom og auditorium kan få nye, friske moderne farger.

Verkstedet  har lang erfaring i levering av denne type tjeneste, og har i mange år har vært underleverandør for firmaer som leverer møbler og interiør til konferanserom/auditorium, møterom og kontorer.

Jeg har arbeidet som møbeltapetserer i over 40 år, og firmaet har eksistert i 27 år.